15 januari 2017
Het was weer fantastisch!

Kerst vier je met Allerhande

Afgelopen maanden heb ik mee mogen werken aan de voorbereiding en uitvoering van het Allerhande Kerstfestival. Hierbij had ik de projectleiding voor de AGF-stands. Eén voor groenten en één voor fruit.

De fruitstand was een feest van tropische kleuren met bananen, ananassen, kaki fruit en nog veel meer. Het publiek kon stukjes tropisch fruit proeven maar ook ananascarpaccio, fruitpunch en stoofpeertjes. Ook aan de groentestand zat een grote demokeuken vast waar allerlei heerlijke groentengerechten te proeven waren zoals bietensoep, geroosterde pompoen en perpupas aardappeltjes. Al deze gerechten waren terug te vinden in de december uitgave van het Allerhande magazine.

De kracht van het festival is dat de stands bemand worden door de leveranciers van Albert Heijn. Zij weten alles over de producten die je daar kon proeven. Dus wanneer de bezoeker een vraag had over vis, brood of groente kon men deze direct stellen. Ook waren de receptenkaarten bij elke stand favoriet. Mensen kregen bij binnenkomst een ring waaraan men de recepten bewaren. En daar werd door veel bezoeker gretig gebruik van gemaakt.

Wat het leuks voor mij was om te zien wat er bij komt kijken om zo’n groot event te organiseren. Het opbouwplan van de stands, de logistiek om alles op tijd op de juiste plek te krijgen, de marketing van het evenement (het was heel snel uitverkocht), en de marketing tijdens het event, organiseren en begeleiden van de vele workshops met bekende koks.

Het was een hele klus, maar de voldoening is dan ook heel groot wanneer de bezoekers, de leveranciers en natuurlijk de opdrachtgever super tevreden naar huis gaan.

Nieuwsgierig geworden? Hier een kleine impressie van het festival.

Binnenkort iets te vieren?

Laten we er samen een feestje van maken!

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten