8th International Propagation Seminar

Grodan

Alweer voor de achtste keer organiseerde Grodan een twee daags seminar voor haar internationale klanten, met name plantenkwekers. Een event wat altijd druk bezocht wordt door deze doelgroep, ook mede vanwege de interessante presentaties en de makkelijke manier van netwerken tijdens deze twee dagen.

De gasten werden ontvangen in het Van der Valk Nootdorp met een uitgebreide lunch. Daarna was het tijd voor de zes sprekers die ieder een presentatie hadden voorbereid die aansloot bij het thema Welcome to number-land. Na het formele gedeelte was het even tijd om de benen te strekken en ging de groep naar Delft om deze stad vanaf een rondvaartboot te bekijken. De volgende dag werden twee kwekerijen bezocht, de hypermoderne kas van Ter Laak Orchids en plantenkweker Plantise. 

Alles onder controle

Pauline en Bob hebben deze twee dagen compleet voorbereid en waren natuurlijk ook aanwezig. Het samenstellen van het draaiboek van minuut tot minuut, wat erg belangrijk is om zo'n belangrijke dag vlekkeloos te laten verlopen. LUSH vindt het niet meer dan normaal om net even dat ene stapje harder te lopen zodat een klant optimaal tevreden terug kan kijken op zijn evenement.