9th International Propagation Webinar

Grodan
120

In september heeft Grodan normaal gesproken haar tweedaagse seminaar waarbij internationale klanten vanuit de hele wereld naar Nederland komen. Vanwege de COVID-19 was dat dit jaar niet mogelijk, daarom werd er een alternatief gezocht om klanten toch een update te geven over de laatste ontwikkelingen. Via een online webinar konden alle genodigden deelnemen aan een anderhalf uur durend programma met het thema Back to the Roots. Diverse sprekers gaven inspirerende presentaties en gingen in discussie met de kijkers waardoor een levendige interactief ontstond. 

Belangrijke schakel 

Susan heeft de klant begeleid met het zoeken naar de juiste partij om het online webinar te verzorgen. Hiervoor werken wij al jarenlang samen met Generations uit 's-Gravenzande. Voorwaarde is natuurlijk dat het webinar technisch vlekkeloos verloopt zodat de kijkers zich helemaal kunnen richten op de sprekers en presentaties. Ook het uitgewerkte draaiboek door Susan, waarbij elke minuut van het webinar was beschreven, was een absolute must. Iedereen wist precies wat er van hem of haar werd verwacht, van spreker tot technicus.    

Ook interesse in het professioneel organiseren van een webinar voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met Susan van Schie. Zij denkt graag met je mee en gaat samen met jou aan de slag om een succesvol online event neer te zetten!