GroentenFruit Huis

Gids naar een gezonde generatie
000.000

Bron van kennis en inspiratie

GroentenFruit Huis staat voor de belangen van bedrijven die actief zijn in de afzet van groenten en fruit en is een bron van kennis en inspiratie. De leden vertegenwoordigen een aandeel van ruim 80% van de totale omzet (groenten en fruit) van € 18 miljard (incl. telersverenigingen).

Vereniging GroentenFruit Huis telt ruim 320 leden. De leden zijn handelsbedrijven en telersverenigingen die zich bezig houden met de afzet van groenten en fruit. Zij zijn gespecialiseerd in binnenlandse groothandel, import, export, be- en verwerken, verpakken en op- en overslag van groenten en fruit.

Communicatie is de spil

Onze Pauline verving de communicatie manager tijdens haar sabbatical van 8 maanden. Hierbij gaf zij sturing aan de afdeling communicatie. De afdeling communicatie adviseert de directie, is eerste aanspreekpunt voor de pers en staat in contact met alle afdelingen om alle informatie zo goed en duidelijk mogelijk naar de leden en andere belanghebbenden te communiceren. Ook is de communicatie afdeling verantwoordelijk voor de vele events die door GroentenFruit Huis worden georganiseerd.