Horti Event

relatie event
40

Woensdag 8 maart werd voor de eerste keer het Horti Event georganiseerd voor tuinbouwondernemers uit Zuid Oost Nederland. Tijdens deze dag stonden inspireren en netwerken centraal. De inspiratie werd verzorgd door twee sprekers. De sprekers vertelden wat zij anders zijn gaan doen in hun sector om zich duidelijk te onderscheiden.

LUSH Events heeft dit bedrijfsevenement van A tot Z verzorgd. Zo is van tevoren de eventlocatie bezocht, de website gemaakt en het uitnodigingstraject begeleid. En natuurlijk is op de dag zelf iemand van LUSH aanwezig. Ook was de hele dag een vlogger aanwezig die de verschillende telers en sprekers heeft geinterviewd. Hiervan is een korte video gemaakt. Leuk voor iedereen die aanwezig was en handig ter ondersteuning van het volgende Horti Event.

Het Horti Event is een initiatief van Californië bv, Bayer, Gipmans Planten, Grodan en Mertens bv.

Het BrouwLokaal

Het kiezen van de juiste locatie voor een bedrijfsevenement is belangrijk. Dit speelt een grote rol of men zich wel of niet zal aanmelden voor een event. Het Horti Event was te gast in het BrouwLokaal van Gulpener bierbrouwerij. Na de rondleiding door de brouwerij werden de smaakpapillen van de aanwezigen getest om te proeven welke verschillende soorten bieren men brouwt.