Horti Event 2018

Lokaal is het helemaal!
40

Woensdag 26 september was de tweede editie van het Horti Event. Dit event wordt jaarlijks georganiseerd voor tuinbouwondernemers uit Zuid Oost Nederland. Tijdens deze dag staan inspireren en netwerken centraal. De inspiratie werd verzorgd door Geert Benders van Beej Benders en Gé Backus van Connecting Agri en Food. Tevens was er een rondleiding door de prachtige versmarkt Beej Benders. Tijdens het ronde tafel gesprek met Geert Benders, Gé Backus en een student van de HAS ontstond er een levendige discussie over de kracht van streekproducten.

Coördineren en uitvoeren

LUSH Events heeft het Horti Event van A tot Z gecoördineerd en uitgevoerd. Zo zijn we begonnen met het ontwikkelen van een plan met de initiatiefnemers en hebben we meegedacht over de locatie. Vervolgens is ook het uitnodigingstraject, website en natuurlijk de uitvoering ter plekke door onze Susan met veel enthousiasme tot een goed einde gebracht. Zie ook Horti-Event.nl

Alles op locatie

Supermarkt Beej Benders heeft een prachtige winkel waarin de gasten een rondleiding kregen. Men heeft bij deze winkel een prachtige ruimte waar bijeenkomsten gehouden kunnen worden. Hier werden alle gasten ontvangen. Er was voldoende gelegenheid voor diverse presentaties. Ook waren er ronde tafelgesprekken met mooie discussies over lokale producten.