Lunch in de kas

Forever Plants

Op donderdag 5 maart heeft Forever Plants haar meest belangrijke klanten uitgenodigd voor een inspiratie sessie afgesloten met een gezamenlijke lunch in de kas. Bij binnenkomst was er tussen het prachtige groen een huisbeurs gecreeërd waar de klanten de nieuwe snufjes op het gebied van groen en bijbehorende potten konden bewonderen. De sfeerpresentaties waren verzorgd door Anja van der Kaaij van "What Women Want". Na het ontvangst was er een introductie van de salesmanager Remco Hillen aangevuld met een inspirerend verhaal van Pieter Mijnders van Pottery Direct. 

Een rondleiding in de kas en het bewonderen van het nieuwe WPS systeem mocht niet op het programma ontbreken. 

De afsluiting was met elkaar aan tafel achterin de kas. Alle gasten kregen een heerlijke lunch aangeboden. Met veel nieuwe ideeën op zak vertrokken de gasten na de lunch.

Susan van Schie heeft samen met Bianca van Dijk van Forever Plants contact gehad over de invulling van de lunch voor dit event. Dit werd uitgebreid met de invulling van de catering voor de dagen erna tijdens de huisbeurs en de familie -en vriendendag van Forever Plants. 

De inhoudelijke bijdrage was een samenwerking tussen Forever Plants en Keytoe, het marketing bureau waar zij mee samenwerken.