20 jarig jubileumfeest

MPS

MPS bestaat 20 jaar. Inmiddels een begrip in de sierteeltsector. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Na goed overleg met directie en personeelsvereniging werd gekozen voor een actieve dag, een officieel stuk en een informele feestavond.

De medewerkers konden bij het actieve dagprogramma kiezen tussen een fietstocht door Rotterdam of een bezoek aan de Markthal beide met een gids. De mensen die trek hadden in iets meer actie mochten bij de schipper van de Seawolf in stappen. Deze ribboten varen met hoge snelheden over de Maas, recht door één van de grootste havens ter wereld.

De juiste locatie

Bij een feestelijke gelegenheid is één van de eerste dingen die wij samen met de klant vaststellen; de locatie. Dit is voor iedere klant anders. Een bedrijfspand kan omgetoverd worden tot een feestlocatie. Maar dit is niet bij elk bedrijf of gelegenheid mogelijk. In dat geval gaan we samen met de klant kijken wat de wensen zijn. Eventueel kunnen diverse locaties samen worden bezocht zodat u er zeker van bent of dit precies is wat u voor ogen heeft.