Nationaal Tuinbouwcongres online

Greenports Nederland
180

Donderdag 1 oktober werd vanuit het World Horti Centre in Naaldwijk het Nationaal Tuinbouwcongres online gepresenteerd. Deelnemers konden via een livestream tijdens het eerste gedeelte van het programma het gesprek tussen Adri Bom-Lemstra (voorzitter Greenports Nederland) en Marije Beens (wnd DG Agro ministerie LNV) volgen. Centraal stond de vraag “Is het Tuinbouwakkoord crisisproof?” Na het algemene gedeelte konden de deelnemers naar een vooraf gekozen workshop. Om het publiek te interesseren om deel te nemen aan het webinar is vooraf een trailer gemaakt die via de verschillende social media kanalen is verspreid. 

Online

Voor het Tuinbouwcongres is gekozen om met de Yellenge app te werken. Hiermee konden de deelnemers zich gemakkelijk registeren, het programma en sprekers zien en was interactie met aanwezigen in de studio eenvoudig. De inhoud van het event, samenstelling van het draaiboek van de dag en afspraken met techniek heeft Pauline in de uitgebreide voorbereiding met de klant stap voor stap bepaald en doorgenomen. Ook zijn er vooraf zeven video's en veel fotomateriaal geproduceerd die ondersteund waren aan het totale programma van het Nationaal Tuinbouwcongres online. 

Bent u ook geïnteresseerd in een webinar of online event? Neem dan contact op met Pauline. Zij denkt graag met je mee om samen een succesvol online event neer te zetten.