Building new perspectives

Erasmus Universiteit
600

Na jaren van verbouwingen kon op 29 juni 2017 de bibliotheek op de campus van de Erasmus Universiteit heropend worden. De bibliotheek wordt dagelijks door honderden studenten gebruikt. Daarom waren zij, naast de genodigden, natuurlijk ook van harte welkom tijdens deze feestelijke opening. Het terrein rondom de bibliotheek was veranderd in een klein festival; met twee grote tenten, sfeervol meubilair en andere aankleding zoals grote parasols, strandstoelen en zitzakken. Door een drijvend podium neer te leggen in de mooie vijver voor de bibliotheek, was het voor de studenten mogelijk om ook daar lekker te zitten en de opening goed te volgen. Een DJ en saxofonist zorgden voor de musicale omlijsting.  

Spetterende dansshow

Na de rondleiding door de verbouwde bibliotheek voor de genodigden stonden buiten twee champagnedames klaar om alle gasten te verwelkomen met een drankje. De heer Prof.dr. H.A.P. Pols (rector magnificus)  gaf het startsein voor de openingsceremonie. 

Samen met de studenten kon men genieten van een geweldige dansshow van Come Correct en twee free runners met spektaculaire moves. Met een knallend einde werd het doek onthuld voor de definitieve ingebruikname van de campus bibliotheek. 

LUSH heeft dit event samen met Advance Events gecoördineerd en georganiseerd.