Tomato Inspiration Event 2018

Hortibizz

Februari 2018 werd alweer de vijfde editie van het Tomato Inspiration Event gehouden in Berlijn. De cremé de la cremé van de internationale tuinbouwsector had zich verzameld om the most Inspiring Tomato Grower of the world te kiezen. Met een prachtig uitzicht over de stad Berlijn als achtergronddecor was het in de Puro skybar genieten van een heerlijk diner. Tijdens het eten had iedereen voldoende tijd om te netwerken. Inspirerende sprekers en interactie met de zaal 

Voorbereiding is het halve werk

Susan van LUSH Events heeft het totale event voorbereid en gecoördineerd. De voorbereidingen bestaan uit het verzorgen van het uitnodigingstraject, contact met de eventlocatie, organiseren van het vervoer voor de genodigden, bepalen van de aankleding van de locatie, afstemming met de moderator en natuurlijk het maken van een duidelijk draaiboek. 

Voorafgaand aan een event is er regelmatig contact geweest met de sponsoren en de genomineerde telers. Door goede afspraken te maken en deze duidelijk terug te koppelen zorgt LUSH dat verwachtingen ook waargemaakt worden. Iets wat wij heel belangrijk vinden.

Het Tomato Inspiration Event is in opdracht van Hortibizz georganiseerd.