Groen maakt het verschil

Weverling Groenproviders
300

Weverling Groenproviders  bestaat 80 jaar. Tijd voor een mooi feest. Klanten en belangrijke relaties van Weverling werden uitgenodigd voor een inspirerend seminar met als thema 'Groen maakt het verschil'. Meteoroloog en RLT weervrouw Helga van Leur gaf haar visie over de ontwikkelingen in het klimaat en wat de toegevoegde waarde van groen kan zijn. Daarna was het de beurt aan Marie-Laure Hoedemakers, landschapsarchitect en Lodewijk Hoekstra, tv tuinman met hun visie over groen in het stedelijk gebied. 

Ook het personeel van Weverling, Allure tuinen en House of Green werd natuurlijk niet vergeten. Vrijdagmiddag werd iedereen ontvangen met een heerlijke lunch zodat men daarna aan de slag kon met de Highland Games. De dag werd afgesloten met een Foodtruck festival op het eigen terrein van Weverling Groenproviders. 

Klik hier voor een video van dit event

Groen maakt het verschil

LUSH is vanaf het allereerste begin betrokken geweest bij het bedenken, organiseren, begeleiden en uitvoeren van het totale event. Samen met Menno en Niels Weverling is het thema bepaald, de sprekers gekozen en de aankleding bedacht. Deze intensieve samenwerking heeft geresulteerd in een event wat stond als een huis. De slogan 'Groen maakt het verschil' zal ook na het event nog vaak gebruikt worden door Weverling.