Een nieuwe start

7 oktober 2016

21 april 2015 is LUSH Events & Communicatie gestart. En eigenlijk schoten we gelijk goed uit de startblokken met veel verschillende opdrachten en evenementen. In de zomer van 2015 was het iets rustiger en hadden Susan en ik wat meer tijd om te bekijken welke belangrijke punten nodig waren om LUSH meer op de kaart te zetten. Eén daarvan was de site van LUSH opfrissen en ook een  goed overzicht geven van de mooie projecten waar wij aan mee mogen werken. Hiermee willen wij jou laten zien wat LUSH allemaal kan. We doen niet voor niets ook communicatie.

Nu is het alweer najaar 2016 en eindelijk staat onze nieuwe site online. Want bij ons hebben de deadlines van onze klanten altijd voorrang. In de tussentijd hebben wij natuurlijk niet stilgezeten. (anders was deze site ook wel eerder online gegaan :) Wij hebben veel mooie projecten mogen draaien en veel bedrijven kunnen ondersteunen met onze expertise. Deze vind je terug op deze site.

Ik hoop regelmatig nieuwe blogs te kunnen schrijven om mensen te informeren, te vermaken en af en toe aan het denken te zetten.

Veel leesplezier.

Pauline