Een raar maar mooi jaar

22 december 2022

2022 wordt voor mij, maar ook voor mijn compagnon Susan, in veel opzichten een jaar om niet te vergeten. Op 18 november 2021 ging heel Nederland weer in een lockdown vanwege tante Corona. Gelukkig konden we in februari weer opgelucht adem halen. De besmettingen met COVID zakten snel en langzaam kon iedereen in de eventsector weer aan de slag. Aan de slag met het plannen van evenementen die meerdere malen waren uitgesteld en voor klanten die stonden te popelen om relaties en personeel weer live te ontmoeten. Dus volle kracht vooruit! Heerlijk om weer in een positieve flow te zitten na 24 maanden, met uitzondering van een paar maanden in 2021, niks kunnen doen op het gebied van events.

En hoe gaaf is het als een fantastisch jubileumfeest helemaal loopt zoals we het samen met de klant hebben bedacht. Zo waren we met stichting Halt al 1,5 jaar bezig om hun 40 jarig jubileum voor te bereiden. En ook hierbij bleek weer dat een goede voorbereiding het halve werk is. In het oude Luxor theater werden alle personeelsleden en relaties getrakteerd op het fantastisch programma “De vele gezichten van Halt” waarbij alle verschillende facetten van het werk van Halt aan bod kwamen. Deze dag werd spetterend afgesloten met een heel gaaf personeelsfeest waar iedereen al om 20.30 uur op de banken stond te dansen.

Ook andere uitgestelde evenementen konden we weer oppakken zoals de collegetour voor Harvest House, het Beter Eten Festival voor Albert Heijn en Vezet, een internationaal congres voor de relaties van Grodan en nog vele andere mooie en inspirerende evenementen en congressen van onze klanten.

Naast het organiseren van evenementen word ik ook regelmatig ingehuurd als communicatie specialist. En zo was ik het eerste half jaar van 2022 ook nog werkzaam voor GroentenFruit Huis. En ook daar was ik betrokken bij de organisatie van de diverse events. Op de Floriade, in Berlijn en Rotterdam en een internationaal congres over peren (ja dat bestaat echt!). Dat was dus best druk.

Daarom was het heel erg fijn om de maand juli helemaal vrij te kunnen nemen en even alles lekker los te laten. Het grote voordeel als je eigen baas bent. Maar het was niet alleen heel lekker maar ook even heel erg nodig na zo’n hectische tijd. En natuurlijk heb ik het vaker druk gehad, wie heeft het tegenwoordig niet druk? Maar het eerste half jaar was ook in een ander opzicht heel spannend; Wout, de zoon van Susan en Bas, was heel erg ziek. En met heel erg ziek bedoel ik levensbedreigend ziek. Gelukkig gebeurde er een klein wonder waardoor het nu weer goed gaat met Wout. Een pak van ons hart! Want de mensen van wie je houdt zijn toch het aller belangrijkste in het leven, daar kan geen enkele job tegenop.

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en ik hoop dat je deze mag doorbrengen op de manier en met de mensen die je het dichtste bij je staan. En natuurlijk al het goeds voor 2023.

 

Lieve groet, Pauline