Een klein radertje

27 november 2016

In september was ik al met Kerstmis bezig. Erg vroeg inderdaad. Maar voor een goed event moet je met je voorbereidingen op tijd beginnen. Dit jaar mag ik voor de tweede keer weer mee werken aan de organisatie van het Allerhande Kerstfestival in het spoorwegmuseum in Utrecht. Ik ben maar een klein radertje in de enorme organisatie van het totale festival. Voor de AGF (Aardappelen Groenten en Fruit) doe ik de coördinatie van de twee (hopelijk) mooiste stands van het festival.  

In eerste instantie ben ik met één dag per week begonnen aan de voorbereidingen. Maar naar mate het festival dichterbij komt, worden de vragen van iedereen uitgebreider en meer. Het is mijn bijdrage om alle radertjes zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen en de juiste kant op te laten draaien. Dit houdt nu in dat ik dagelijks met het event bezig ben. Het festival is over twee weken, sterker nog over twee weken zijn we alweer aan het opruimen.

Het is super om te zien en te voelen dat iedereen gemotiveerd is om het voor alle klanten zo veel mogelijk naar hun zin te maken.  Als alle radertjes de juiste kant op draaien dan zal het festival weer net zo'n succes worden als vorig jaar. Want de klant is koning.