Het mag weer!

8 november 2021

Na een lange periode van Corona was iedereen weer toe aan een feestje. Veel bedrijven willen graag hun personeel en klanten weer ontmoeten en op een leuke informele manier met elkaar in contact komen. Zo ook de directie van Quality Pack. Hun fantastische kantoorpand en loods zijn gebouwd tijdens de corona periode. Vandaar dat zij nog weining klanten en leveranciers op hun nieuwe locatie aan de Nieuwe Waterweg hebben kunnen ontvangen. In juli kwam Quality Pack met de vraag of wij hen wilden helpen met de opening van hun pand. 

Opening van een nieuwe pand op een feestelijke manier, dat regelen we graag. Dus hebben we in november 2021 een mooie opening in festivalsfeer mogen verzorgen. In de loods, waar normaal de voorraad verpakkingsmaterialen staan, kon men genieten van een hapje en een drankje na de rondleiding door het schitterende kantoor.

Familie, vrienden en relaties waren die dag aanwezig om dit heugelijke feit met elkaar te vieren. Natuurlijk was er ook aan de kleinste bezoekers gedacht met een springkussen en het versieren van je eigen verpakking die alle kids daarna mochten vullen met de lekkerste snoepgroenten en -fruit.

Klant: “Het was een fantastische dag met veel enthousiaste reacties. Ik ben blij dat wij de organisatie uit handen hebben gegeven aan een eventbureau zodat wij alle tijd hadden voor onze gasten. Een heel fijn gevoel!”