Vuurenvaart 2.0

Vuurenvaart

Naar aanleiding van de briefing van Vuurenvaart zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte locatie voor het event om de nieuwe huisstijl te lanceren en te proosten op het nieuwe jaar. Alle clienten werden hiervoor uitgenodigd. Het Arsenaal in Delft was hiervoor een geschikte locatie. Dit karakteristieke histrische gebouw heeft bij binnenkomst al direct een warme uitstraling. Samen met Vuurenvaart is de aankleding en catering bepaald. Daarnaast heeft LUSH ondersteund in het uitnodigingstraject, de indeling en het verloop van het programma. Natuurlijk hoort daar ook een dagvoorzitter bij, iemand die zorgt dat het podiumprogramma leuk is en goed verloopt. 

Ambiance

De ambiance waarin een event plaats vind is heel bepalend. Tijdens de gesprekken die wij met de klant hebben over het event bespreken we ook wat de wensen hierover zijn. Dan gaan wij op zoek naar een locatie die voldoet aan deze wensen. Vaak is het gelijk raak, en soms geven we meerdere opties. 

Het Arsenaal is een locatie die helemaal leeg is. Dit kan dus helemaal naar de wensen van de klant worden aangekleed. Voor Vuurenvaart is gekozen voor mooie belichting en prachtig bloemwerk in de kleuren van Vuurenvaart van onze bloemstyliste.